MENÜ NYIT
MENÜ ZÁR

Nagy siker volt a XVI. Tolcsvai Borfesztivál

Több mint 12 ezer látogató kereste fel Tolcsvát a Borfesztivál 3 napja alatt. Ez hatalmas fejlődés, hiszen tizenhat évvel ezelőtt, amikor az első ilyen rendezvény került megrendezésre, még csak pár érdeklődő rótta az augusztusi nyári melegben a település hangulatos utcáit, és tért be a hűvös pincékbe kóstolni.

A rendezvény lassan nagykorú lesz, de a boros gazdák vendégszeretet ugyanolyan magas fokú, mint a legelső évben volt, és a borok mellé történeteket is mesélnek, így lesz kerek a vendéglátás. A borok izgalmas világát pedig jól egészítik ki a zenés programok

A Tolcsvai Borfesztivál mindig is ki fog tűnni a környező fesztiválok közül. Itt volt ugyanis először olyan kóstolójegyes rendszer, amelyre máshol nem volt példa. Tolcsva bevezette az ország különböző pontjairól érkezőket Tokaj-Hegyalja szívébe. És ezek a vendégek boldogan térnek vissza évről évre. A szállásokat már előre lefoglalják a következő évre, és boldogan mesélik majd hideg téli estéken, milyen jó is volt a XVI. Tolcsvai Borfesztivál.





Pályázati dokumentáció
és projektmenedzsment:

Eubility Group Kft.

Magyar Kastélyprogram Kft.